Om os


Vores vision indebærer, at vi skal være de hurtigste på markedet samt at levere den service, som vi selv ville være vurdere til 5/5 stjerner med samt være i front til at adaptere ny teknologi, som der altid har drevet os.

 

At være en af de bedste købmænd, samtidig med at vi skaber eksponering for fremtidens produkter.

 

"Ice Stonks" er en enkeltmand virksomhed som er stiftet den 13/1/23 i Slagelse, af Michael Søbjerg Jensen, efter en opsigelse i udlandet og et "great reset" var det tid til at prøve noget nyt, grundet et flair for teknologi og design, blev der prøvet kræfter med design og elektronik. Virksomheden startede primært i elektonik branchen, hvor der blev solgt rigtig mange M.2 eksterne hardiske og papir. Grundet stigende interesse, var det tid til at ligge navnet "Ice Stonks" væk, som startede lidt som en internet joke, for en virkelig god eller meget meget dårlig finansiel beslutning.

 

Den 11/04/23 kl 5.37 om morgenen, blev det ikoniske MSJ mønster færdigt, efter at have forsøgt at lave et ikonisk mønster i mange mange mange år, som ville give mening. Det blev efter få timer sendt til en designer som færdigjorde designet til tæppet i butikken, det håndlavede tæppe i New Zealand Uld og Viskose måler som mange spurgte ind til og målte 2x3meter var på dette tidspunkt det eneste med mønsteret på, meget kort efter, blev de første bokser shorts designet med broderet mønster og logo.

 

Den 15/4/23, Skiftede vi navn fra Ice Stonks, til MJ Trading & Import for at skabe plads til mere veracitet og have et mere mangfoldigt udvalg samt en rød tåd.

Ved skiftet til MJ Trading & Import, blev der åbnet op for OEM ordre, hvor man kan bestille næsten alt hvad hjertet begærer fra legetøj med eget logo og indpakning, til persiske håndlavede tæpper i fx. New Zealand Uld, Viskose, Nylon eller Bambus silke og størrelser efter eget ønske, det blev samtidig muligt at få sit eget logo på sin vare ved bulk køb, om det er et jakkesæt med broderet logo eller en kasse søm, så tog vi vores kunder i hånden og hjalp dem med at fremskaffe hvad de ønskede sig.

På sidelinjen blev der arbejdet med nat arbejde som chauffør, for at skabe plads til et større lager, af de vare som kunderne ønskede mest. Samtidig der blev arbejdet hårdt på webshoppen i dagstimerne.

den 20-06/23 blev der indledt et sammenarbejde med Pricerunner, hvilket altid har været et personligt ønske, da vi har kunne følge med priserne og har kunne levere de bedste priser på visse vare.

 

MJ Trading & Import

Bredahlsgade 240

4200 Slagelse

Denmark

DK4377346